Denmark DNK  

rss

  • rss
AGER

AGER2016: Entreprenørskab på et arbejdsmarked i forandring

For syvende år i træk tager Amway temperaturen på entreprenørskab verden over i befolkningsundersøgelsen Amway Global Entrepreneurship Report – AGER2016

45 lande og flere end 50.000 interviews med kvinder og mænd mellem 14 og 99 år danner grundlaget for AGER2016, som bliver udført af et af verdens førende analyseinstitutter, GfK i Nürnberg.

Igen i år skiller Skandinavien sig ud. På globalt plan svarer 77 procent af respondenterne på tværs af uddannelse, køn og alder, at de har en positiv attitude over for entreprenørskab. I Skandinavien er det mellem hele 87 og 96 procent af respondenterne, der har en positiv attitude over for entreprenørskab.

Det og mange andre spørgsmål tager AGER2016 op for at inspirere og opfordre til debat om, hvordan vores arbejdsmarked udvikler sig, og hvilken indflydelse befolkningen, virksomheder, organisationer og politikere har på den udvikling.

Amways forretning er baseret på entreprenørskab og selvstændig beskæftigelse. Alene i Skandinavien sælger mange tusinde forhandlere vores produkter gennem direkte salg, uden om detailbranchen. 

AGER er derfor et vigtigt redskab for Amway til at forstå globale trends, aflæse holdningen til entreprenørskab på de forskellige markeder, i forskellige aldersgrupper samt blandt mænd og kvinder. Og ikke mindst til at få indblik i, hvordan og hvor udviklingen sker for forsat at drive en bæredygtig, verdensomspændende forretning.

metteheniusAmway Global Entreprenurship Report viser os hvert eneste år, at det skandinaviske folks attitude over for entreprenørskab er væsentlig mere positivt end hos gennemsnittet i resten af verden. Alligevel er der langt ned til andelen, der kan forestille sig at starte egen forretning. Med AGER prøver vi blandt andet at kortlægge, hvilken faktorer der afholder mennesker fra at blive entreprenører.Mette Henius, Sales Manager hos Amway Scandinavia.

Mette Henius
Sales Manager hos Amway Scandinavia

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia