Denmark DNK  

rss

  • rss
Amway Corporate, Home, Nyheder, Pressemeddelelser - Amway Amway Home Corporate
Amway melder om en omsætning på USD 10,8 milliarder i 2014

2015.02.04 - 

Amway har i dag meddelt en omsætning på USD 10,8 milliarder for det år, der sluttede den 31. december 2014. Resultatet repræsenterer en nedgang på otte procent i forhold til 2013, hvilket skyldes en lavere omsætning i Kina og kurssvingninger i udenlandsk valuta.

Selvom omsætningen i 2014 var lavere end i 2013, fortsætter virksomheden med at udvise stærk vækst på lang sigt. Amway er vokset med 68 procent inden for den sidste tiårsperiode og har haft salgsfremgang i 13 af de sidste 15 år. I Kina har der også været gode resultater – med vækstrater i de sidste fem og ti år på henholdsvis 27 og 45 procent.

“Omsætningen i 2014 afspejler den store indsats, som Amways forretningsindehavere og medarbejdere har ydet, og den store succes, de fortsat har i hele verden til trods for de vanskelige forhold, der er i mange af de lande, som er vigtige markeder for Amway,” sagde Amways formand Steve Van Andel. “Vi oplever fortsat en stor fremgang globalt, hvor udvalgte markeder når rekordstore salgstal, og hvor andre udviser robusthed, der peger i retning af gode resultater i 2015.”

Internationalt set har Amways uafhængige sælgere skabt en stærk kundebase. På baggrund af nylige undersøgelser* kan man finde Amway™-produkter i 71 millioner husholdninger på 10 af virksomhedens største markeder – og disse husholdninger er ikke en del af Amways sælgerstyrke.

Nogle af virksomhedens mest veletablerede markeder, herunder Sydkorea og Taiwan, oplevede markant fremgang i 2014. Markeder såsom Brasilien, Mexico, Argentina, Costa Rica, Guatemala, Chile, Panama, Italien og Spanien oplevede en tocifret vækst i lokal valutaomsætning, og markeder, der er påvirket af politisk uro og økonomisk opbremsning – Rusland, Thailand og Ukraine – udviste robusthed og genererede solide resultater.

De 10 største markeder for Amway var i 2014 Kina, Sydkorea, Japan, USA, Thailand, Rusland, Taiwan, Indien, Malaysia og Ukraine.

Amways omsætning i 2014 var primært koncentreret inden for produktkategorierne ernæring, skønhed, varige forbrugsgoder og produkter til hjemmet. Ernæringsprodukter lå fortsat i spidsen og udgjorde 43 procent af direkte salg-omsætningen. Skønhedsprodukter bidrog med 25 procent, efterfulgt af varige forbrugsgoder med 19 procent og produkter til hjemmet med 8 procent. Andre produkter udgjorde 5 procent. Nye produktlanceringer, såsom Truvivity by NUTRIWAY™-tilskud og ARTISTRY HYDRA-V™-kollektionen, havde en mærkbar indvirkning på omsætningen.

“Vi er optimistiske hvad angår forventningerne til 2015 og derefter, og vi føler, vi er godt rustet til yderligere vækst. Vi åbner fem nye produktionsanlæg, mange nye Amway Experience Centers som støtte for vores ABOer og forbedrer den virtuelle onlineoplevelse. Derudover har holdningen til og interessen for at blive iværksætter aldrig været bedre,” sagde Amways President Doug DeVos.

 # # #

 Amway er en direkte salgsvirksomhed med en omsætning på USD 10,8 milliarder, der ligger i Ada, Michigan i USA. Amways bedst sælgende varemærker er NUTRIWAY™-vitaminer, -mineraler og -kosttilskud, ARTISTRY™-hudpleje og -makeupprodukter samt eSpring™-vandbehandlingssystemer – der alle sælges eksklusivt af Amway-forretningsindehavere. Det globale salg i 2013 gjorde Amway til verdens største direkte salgsvirksomhed ifølge Direct Selling News’ Global 100-liste for 2014. Virksomhedens årlige salgstal omfatter omsætning fra direkte salg og andre forretningsområder. Du kan læse nyheder om virksomheden på globalnews.amway.com.

* Baseret på populationsdata for de specifikke markeder og undersøgelser, foretaget i Kina, Indien, Japan, Korea, Malaysia, Rusland, Taiwan, Thailand, USA og Vietnam i perioden maj 2013 til juni 2014 af et uafhængigt analyseinstitut.

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia