Denmark DNK  

rss

  • rss
Nyheder -
FRIVILLIG ARBEJDE AF AMWAY-ABOer I 2016

2016.12.05 - 

Amway hædrer 65 Amway-forretningsindehaveres frivillige arbejde i hele Europa!

270 miljø-, sundheds- og uddannelsesrelaterede frivilligprojekter til forbedring af lokalsamfund blev delt af Amways forretningsindehavere i Europa.

Som Amway-forretningsindehavere i hele Europa har I vist, hvor vigtigt det er med socialt engagement ved at dele 270 miljø-, sundheds- og uddannelsesrelaterede frivilligprojekter til forbedring af jeres lokalsamfund i 2016.  

Vi takker jer for at dele disse værdifulde frivilligprojekter i perioden fra juni til september 2016 med os i anledning af 4-årsdagen for Amways One by One-frivilligkampagne. I har udvist stort engagement for at støtte jeres lokalsamfund med disse projekter. 

Vi ser frem til, at I fortsætter jeres aktive støtte sammen med jeres lokalsamfund, at I deler jeres historier med os, og at I udlever Amways vision om at ‘hjælpe andre med at få en bedre hverdag’.

De følgende 10 NGO’er bliver støttet af Amway Scandinavia i år – og der kommer flere til i 2017, så hold øje med nyt!

Danmark:
Café Værestedet, der hjælper ensomme og folk med misbrug. Dette fantastiske projekt støttes af Annette Clausen, der arbejder som frivillig i caféen.

Vejle Zonta Klub, der hjælper piger og kvinder i nød. Dette fantastiske projekt støttes af Else Bang, som organiserer og arbejder som frivillig på projekter.

Et lokalt medborgerhus, der støtter ældre og andre, der ønsker selskab. Dette fantastiske projekt støttes af Lene Bærentsen, der hjælper i form af gåture og foredrag om ernæring.

Norge:
PWN, der støtter udenlandske, kvindelige iværksættere. Dette fantastiske projekt støttes af Barbara Skeie og Katy Paus, der vejleder og organiserer.

Kafe Q, der hjælper unge mennesker, der er ensomme. Dette fantastiske projekt støttes af Wyonne Long, der arbejder som frivillig i caféen.

Finland:
Sippolan Koulu, der hjælper lokale børn og unge. Dette fantastiske projekt støttes af Anne Nissinen, der indsamler penge og organiserer.

Kouvolan Sudet, der støtter unge, lokale floorball-spillere. Dette fantastiske projekt støttes af Nina Laaksonen, der arrangerer forskellige ting og støtter holdet.

Sverige:
Knivsta IK, der støtter unge, lokale fodboldspillere. Dette fantastiske projekt støttes af Håkan Modiér, der har arbejdet som frivillig i klubben i 20 år.

Rebecca Orden/Huddinge Børn, der støtter børn med cancer. Dette fantastiske projekt støttes af Elisabeth Laxton, der tilbringer tid sammen med børnene og udleverer julegaver.

Mira, der støtter kriseramte kvinder. Dette fantastiske projekt støttes af Marita Skårelid, der arbejder som frivillig og hjælper kvinderne.

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia