Denmark DNK  

rss

  • rss
Nyheder -
Frivilligdag 2017: Amway uddeler produkter

2017.11.17 - 

En ABO i Sverige, i Danmark og i Finland får i december foræret produkter til en værdi af 750 euro som støtte til deres lokale frivillige arbejde.

I oktober bad Amway ABOer i de fire skandinaviske lande om at indsende information om de eventuelle, frivillige aktiviteter, de er involveret i i deres lokalsamfund. 14 ansøgere indsendte deres projekter, der spændte fra frivilligt arbejde i medborgerhuse til en lokal teatergruppe.

“Amway har altid hjulpet mennesker med at få en bedre hverdag, og dette er bare én måde at gøre det på. I mange år har vi støttet børn globalt, men vi ønskede også at vise vores støtte lokalt i de skandinaviske lande,” siger salgschef Mette B. Henius.

ABOerne bag de tre initiativer er blevet spurgt om, hvilke produkter der kan hjælpe dem i deres frivillige arbejde, og i december modtager de pakken.

Danmark:
Lis Bærentsen og Anna Marie Dyremose støtter omkring 50 kvinder og deres børn på et krisecenter i Holstebro. De modtager produkter fra G&H, SATINIQUE og ARTISTRY samt nogle XS Power Drinks, der skal bruges i forbindelse med afholdelsen af en sammenkomst i forbindelse med uddelingen.

Finland:
Annika Hoven støtter familier i julen gennem Julhjälp Raseborg 2017. Disse familier befinder sig i en vanskelig situation på grund af f.eks. arbejdsløshed eller sygdom. De modtager produkter fra G&H, SATINIQUE og ARTISTRY.

Sverige:
Pernilla Keusch støtter organisationen Talita, der hjælper kvinder, som udnyttes gennem sextrafficking i Sveriges større byer. De modtager produkter fra ARTISTRY.

 “Det siger sig selv, at det har været vanskeligt at vælge mellem ansøgningerne, og hos Amway er vi stolte over at arbejde med ABOer, der ikke kun hjælper sig selv med at få en bedre hverdag ved at opbygge deres forretninger, men som også har tid til at hjælpe andre,” siger Mette B. Henius.

I år har Amway ikke modtaget nogen ansøgninger fra Norge.

Læs mere om Amways globale velgørenhedsarbejde på https://powerof5.nutrilite.com/

 

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia