Denmark DNK  

rss

  • rss
Nyheder -
Nyt B-vitamin med dual-action teknologi: Dit power-middel til at bekæmpe træthed

2017.02.06 - 

Livet i et moderne samfund kan være hektisk, travlt og tempofyldt. Vi arbejder hårdt og længe, og med et højt tempo i dagligdagen kan energireserverne nemt blive tappet.

Måske derfor har Europa det højeste kaffeforbrug per indbygger i verden, som den seneste opgørelse fra European Coffee Federation viser. Vi drikker ca. 725 mio kopper kaffe hver dag, hvilket svarer til 4 kilo kaffe per indbygger årligt1. Men i stedet for at tage et hurtigt koffeinfix, kan du give din krop et regelmæssigt og vedvarende energiboost.

Den nye NUTRIWAY™ Vitamin B Plus med dual-action teknologi bidrager til at bekæmpe træthed i din krop og til at opretholde et normalt og energigivende stofskifte fordelt over hele dagen. Den består af otte essentielle B-vitaminer og er tilsat mikroalgen spirulina, som hjælper dig til at blive den bedste og friskeste udgave af dig selv. 

Unik dual-action teknologi

B-vitamin findes naturligt i animalske produkter, som fisk, kød, fjerkræ, æg og mejeriprodukter, men findes også nødder og bønner. B-vitaminer er vandopløselige næringsstoffer, der ikke kan oplagres i kroppen i længere tid, og for lidt på B-vitamin på regelmæssig basis kan være en kilde til træthed og udmattelse.

B-vitaminer har alle det tilfælles, at behovet for dem stiger ved stress2 og dårlig ernæring. B-vitaminmangler kan også opstå ved kraftig sportstræning, da de let udskilles med sveden.

Men du skal ikke tænke på B-vitaminmangel med den nye NUTRIWAY™ Vitamin B Plus. De otte essentielle B-vitaminer – også kendt som B-kompleks – kombineret med dual-action teknologien, gør, at kroppen absorberer næringsstofferne effektivt.

Dual-action teknologien betyder, at pillen har to lag med en hurtig og en langsom frigivelse af næringsstofferne. B2 (riboflavin) og B12 (cobalamin) opløses inden for en time, mens de andre seks B-vitaminer ((B1) thiamin, (B3) niacin, (B5) pantothensyre, (B6) pyridoxin, (B7) biotin og (B9) folsyre) opløses langsomt og vedvarende, så du får, hvad du skal bruge fordelt over otte timer. 

Euromonitor International, der er en uafhængig organisation, som laver verdensomspændende markedsundersøgelser, har netop godkendt NUTRIWAY™ Vitamin B Plus som det første vitaminbrand, blandt de førende på verdensplan, der producerer et B-kompleks-kosttilskud med dual-action teknologi.

Nemt i en travl hverdag

Med NUTRIWAY™ Vitamin B Plus skal du derfor ikke tænke på at tage dit kosttilskud flere gange i løbet af en travl dag. Du skal nemlig kun tage en tablet én gang om dagen, da den giver 100 % RI3 af alle otte essentielle B-vitaminer.

Samtidig er NUTRIWAY™ Vitamin B Plus tilsat naturlig Spirulina, som er en mikroalge, som der er kendt for at indeholde phytonæringsstoffer. Disse effektive stoffer beskytter kroppen på naturlig vis og optimerer effektiviteten af de vigtige vitaminer.

Spirulina dyrkes på et af Amways NUTRICERT™-partneranlæg, hvor der stilles krav til både sporbarhed og bæredygtighed.

Organismen dyrkes under forhold, der er perfekte for dens vækst. Dammene er meget basiske med en pH-værdi, som andre organismer ikke så godt kan klare, hvilket gør, at man får en meget ren kultur af spirulina.

NUTRIWAY™ Vitamin B Plus indeholder hverken kunstig smag, farver eller konserveringsmidler.

NUTRIWAY™ Vitamin B Plus: 170 DKK

For mere information:
Mette Hvistendahl Munch,
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
mette.munch@amway.com
+45 2034 5131
news.amway.dk

 

1. Den seneste opgørelse fra European Coffee Federation er fra 2013-14.

2. Tidligere undersøgelser har vist, at der er signifikante fald i arbejdsrelateret stress, efter at testpersoner havde indtaget et B-multivitamin i 90 dage. Se bl.a. artiklen ’The effect of 90day administration of a high dose vitamin B-complex on work stress’ fra Centre for Human Psychopharmacology, Swinburne University of Technology, Hawthorn, Victoria, Australia (2011). 

3. Referenceindtaget (RI) angiver det næringsstofniveau, der anses for at være tilstrækkeligt for voksne på baggrund af den videnskabelige viden, vi har i dag.

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia