Denmark DNK  

rss

 • rss
Nyheder -
Nyt eyebrow kit giver power til skandinaviske kvinder

2017.01.26 - 

#artistryscandinavia

I et stykke tid har 90’erne været på make-up-dagsordenen på catwalks og de røde løbere. Men i foråret 2017 ser det ud til, at vi skal længere tilbage – nemlig til 80’erne.

Det betyder stærke farver – og øjenbryn med power!

Amways nye Artistry Signature Color™ Brow Kit fra forårskollektion Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection giver dig nu mulighed for at være helt med på beatet.

– Med øjenbryn-kittet, selv hvis du beslutter dig for at have et nude look på øjnene, kan du styrke til dit udseende ved at arbejde med øjenbrynene. Det er meget vigtigt, især hvis du har klare farver som blå eller grå øjne samt blond hår og øjenvipper.

Sådan lyder vurderingen fra Cristian Ciriani, der er make up- og skønhedstræner for Amway, og som har mangeårig erfaring fra den internationale skønheds- og modebranche.

– Det er i de seneste år blevet vigtigere for kvinder til at tage mere vare på deres bryn og forstå, hvordan man arbejder med dem for at opnå en dramatisk effekt på øjnene. Vi lever i 80’er nostalgi, som er muligt at spore i de seneste modetendenser, hvilket også synlig i Artistrys nye kollektion, siger Cristian Ciriani og tilføjer:

– Kittet ligner næsten en James Bond-gadget med et hemmeligt rum i, hvor du kan finde alle de værktøjer, der er nødvendige for at styrke dit look!

Bliv genfødt i 80’erne

Det er ikke kun øjenbryn-kittet, der er med til at give dit forårslook anno 2017 power. Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection lancerer også en hel række andre produkter, der er i tråd med internationale modetrends. Blandt andet Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo, som giver dig muligheden for at peppe øjnene op med kraftige farver.

– Modeugerne i foråret 2017 afslører nostalgiske modeluner, såsom elektriske eyeliners, flimrende øjenskygger og voluminøst hår. Masser af smukke berømtheder på den røde løber beviser det – for eksempel skuespillerinderne Kristen Stewart, Allison Williams og modellen Gigi Hadid. Artistrys nye kollektion er din mulighed for at blive genfødt i 80’erne, siger Cristian Ciriani.

 • Med Artistry Signature Color ™ Lip Shine kan du få et vådt og lysreflekterende look på læberne. Den har en unik gel formel, der giver dig lipgloss-looket, men komforten fra en læbestift.
 • Artistry Signature Color™ Highlighting Tint giver en strålende og sund glød til huden. Den kan bæres alene eller blandet med foundation. Put Artistry Signature Color™ Highlighting Tint på de områder af ansigtet, hvor lyset falder: kindben, næsen, under øjenbrynsbenet, i hjørnerne af øjnene og over amorbuen.
 • Artistry Signature Color ™ Shimmer Powder Eye Duo er en lysreflekterende blanding af knuste perler. Den vil helt sikkert efterlade dine øjne funklende – uanset om den anvendes alene eller blandet med en anden farve.
 • The Artistry Signature Color™ Brow Kit indeholder to farver, en voks, en pincet, en skrå børste og en spoolie børste – et værktøj til at forme dine øjenbryn. Kittet indeholder alt, hvad du behøver for at opnå dristige og definerede bryn derhjemme og på farten.

Artistry™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection

Artistry Signature Color™ Lip Shine: 240 DKK

 • Soft Rose og Fuchsia: Giver et gloss-inspireret skær plus samme dækning som en læbestift.

Artistry Signature Color™ Highlighting Tint: 320 DKK

 • Pink: En lysende cremet formel og en kostbar blanding af 3D-perler.

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo: 416 DKK

En eksklusiv lysreflekterende blanding af knuste perler i skinnende løst pulver.

 • So Chic: Dreamy Pink og Crystal Blue
 • Subtle Chic: Golden Pearl og Gleaming Peach

Artistry Signature Color™ Brow Kit: 319 DKK

 • Taupe Powder
 • Brow Wax
 • Espresso Powder
 • Inkluderer en spoolie børste, en pincet og en skråbørste.

Artistry ™ Spring 2017 Limited Edition Modern Icon Collection er tilgængelig fra den 26. januar 2017 og så længe lager haves.  Artistry™ produkter sælges udelukkende gennem et netværk af direkte forhandlere på verdensplan. Besøg Amway.dk for at finde nærmeste forhandler.

For mere information:
Mette Hvistendahl Munch,
Corporate Affairs Manager, Amway Scandinavia
mette.munch@amway.com
+45 2034 5131
news.amway.dk

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia