Denmark DNK  

rss

  • rss
Nyheder -
SUCCES MED AT TAKLE UNDERERNÆRING HOS BØRN FÅR AMWAY TIL AT SÆTTE NYE MÅL

2016.10.19 - 

World Food Day 2016 markerer starten på et nyt initiativ på 1.000 dage for Nutrilite™/Nutriway™ Power of 5-kampagnen

World Food Day 2016 – Amway annoncerer, at Nutrilite™/Nutriway™ Power of 5-kampagnen har overgået sit mål for 2016 med at forsyne mere end 14.000 underernærede børn med ernæring i form af uddeling af mere end fem millioner portioner Nutrilite™/Nutriway™ Little Bits. Ved årets udgang vil kampagnen have hjulpet 30.000 børn i 15 lande rundt om i verden.

I anledning af World Food Day har Amway meddelt endnu et nyt mål – i løbet af de næste 1.000 dage udvides kampagnen til at forsyne mere end 500.000 underernærede børn med ernæring inden udgangen af 2019. De første 1.000 dage i et barns udvikling er de mest kritiske for barnets overlevelse og evne til at udvikle sig og lære. Undersøgelser har vist, at en persons helbred påvirkes af de forskellige ernæringsmæssige valg, der træffes i dennes levetid, herunder tendensen til fedme og visse kroniske sygdomme.

Nutrilite™/Nutriway™ Little Bits er et mikronæringspulver, der indeholder plantenæringsstoffer, og som sørger for 15 essentielle vitaminer og mineraler til børn i alderen fra seks måneder til fem år. Pulveret gives i en pakke med ét gram, som familien kan tilsætte barnets mad én gang om dagen.

Som verdens bedst sælgende varemærke for vitaminer og kosttilskud* har Nutrilite™/Nutriway™ en unik mulighed for at gøre noget ved underernæring hos børn og hjælpe med at løse problemet sammen med erfarne NGO’er samt Amways forretningsindehavere og medarbejdere, der i stor stil har været med til at sikre, at Nutrilite™/Nutriway™ Little Bits-mikronæringspulveret når ud til så mange underernærede børn som muligt.

Hvis du ønsker at støtte Amways indsats og få yderligere information om Nutrilite™/Nutriway™ Power of 5-kampagnen, kan du gå ind på powerof5.nutrilite.com ellerdit lokale Amway-website.

 

Om Nutrilite™/Nutriway™
NUTRILITE/NUTRIWAY, der udelukkende sælges gennem Amway, er verdens bedst sælgende varemærke for vitaminer og kosttilskud*. NUTRILITE/NUTRIWAY-teamet understøttes af mere end 80 års videnskab og forskning og har udviklet en patentbeskyttet ‘fra såning til færdigt produkt’-metode, der bevarer kvaliteten i vores produkter og maksimerer deres ensartethed, effektivitet og sikkerhed. NUTRILITE/NUTRIWAY er det eneste globale varemærke inden for vitaminer og mineraler, hvor planterne dyrkes, høstes og tilvirkes på egne bæredygtige brug*, der ligger i USA, Mexico og Brasilien.
* Kilde: Euromonitor International Limited.

Om Nutrilite™/Nutriway™ Power of 5-kampagnen
Amway lancerede Nutrilite™/Nutriway™ Power of 5-kampagnen for at øge kendskabet til underernæring hos børn, den vigtige rolle ernæring spiller for børns tidlige udvikling og i sidste instans hjælpe flere børn med at nå deres femte fødselsdag, hvilket er en afgørende milepæl i børnenes udvikling. Kampagnen blev lanceret i maj 2014, og den har forbedret den daglige ernæringsmæssige værdi i kosten hos tusindvis af underernærede børn.

Kampagnen indsamler også penge til uddeling af Nutrilite™/Nutriway™ Little Bits-mikronæringspulver som en del af veletablerede programmer, der er drevet af ikke-statslige organisationer, og som uddeler mad, sørger for uddannelse og måler børnenes udvikling. Du kan få yderligere information eller yde et bidrag på powerof5.nutrilite.com

Om Amway™
Amway er en af verdens førende familieejede virksomheder inden for forbrugsvarer og har mere end 450 kvalitetsprodukter inden for kategorierne skønhed, velvære og hjemmet, der udelukkende sælges af uafhængige forhandlere til slutforbrugerne. Virksomheden, der blev grundlagt i 1959 i Ada, USA, driver virksomhed i mere end 100 lande og områder og havde en indtjening på USD 9,5 milliarder i 2015. Amways bedst sælgende varemærker er NUTRILITE™/NUTRIWAY™-vitaminer, -mineraler og -kosttilskud, ARTISTRY™-hudpleje og -makeup samt vandbehandlingssystemer.

Downloads

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia