Denmark DNK  

rss

  • rss
Nyheder -
Supreme LX – ny luksuriøs anti-aging hudplejeserie

2017.09.01 - 

ARTISTRYs SUPREME LX kollektion består af 2 unikke produkter af utrolig luksuriøs, effektiv og anti-aging karakter; en ansigts- og en øjencreme – skabt med målrettede og avancerede formler, der forynger ansigt, øjenområde og decollete. Velegnet alle hudtyper, inkl. følsom ud og kontaktlinsebrugere, er ikke-komedogen og dermatologisk allergitestet.

ARTISTRYs SUPREME LX er kendt for at kunne tage ca. 15 år af din huds udseende og er bl.a. den eneste serie til at introducere den stærke ingrediens Gardenia Grandiflora stamcelleekstrakt, udviklet i samarbejde med et af verdens førende botaniske forskningscentre, hvis foryngende kræfter hjælper til at synkronisere hudens naturlige biorytmer og forny hudens ungdommelige energi.

Foruden de unikke stamceller indeholder de højteknologiske cremer CellEffect24 Complex, der forstærker effekterne af Gardeniaens stamcelle-eliksir og hjælper med at øge og formere hudens egen evne til at aktivere sig selv. Grøn Acerola kirsebærekstrakt og spinatbladekstrakt, kraftfulde antioxidanter, der beskytter huden mod skadelige og aldersaccelererende virkninger af miljøskader. Rhodiola Complex, der forbedrer hudens naturlige biorytmer. Cardiolipin, et naturligt fremkommende lipid, og L-carnosin, der er med til at øge hudens energiproduktion.

SUPREME LX Regenerating Cream, 50 ml, 2796 DKK
En foryngende, luksuriøs anti-aging ansigtscreme. Huden bliver straks blødere, glattere, mere strålende og får ny energi, mens forekomsten af linjer reduceres. I løbet af blot 3 dage ser huden allerede yngre og fastere ud og efter blot 2 uger ser huden bedre ud end den har gjort i årevis. Efter 4 uger bemærker andre, hvordan hudens kreppede udseende, mørke pigmentpletter og dybe rynker er blevet mindre og i løbet af 8 uger er huden væsentligt fastere, idet hudens elasticitet forbedres.

Anvendelse: Efter ansigtsrens og toner fordeles cremen ved hælp af den medfølgende spatel 2 gange dagligt på ansigtet og hals. Giv dig god tid til at massere huden og smør forsigtigt cremen ind i opad- og udadgående retning.

SUPREME LX Regenerating Eye Cream, 15 ml, 1375 DKK
En fugtgivende anti-aging øjencreme, som mindsker mørke rande og fine linjer og reducerer alle synlige tegn på aldring. Forebygger derudover fremtidige aldringstegn. Huden omkring øjnene bliver øjeblikkeligt blødere og glattere og efter blot 3 dage ser huden omkring øjnene yngre, fastere og mere strålende ud. I løbet af 2 uger bliver synlige poser under øjnene, hævelser og slap hud
væsentligt mindre og i løbet af 4 uger ses en tydelig forbedring af mørke rande og dybe rynker omkring øjnene. I løbet af 8 uger ser huden omkring øjnene væsentligt fastere ud, idet elasticiteten forbedres.

Anvendelse: Påføres efter ansigtsrens og toner 2 gange dagligt, morgen og aften. Fordeles hele vejen rundt om øjet – både over og under – ved hjælp af en blid, let bankende bevægelse i en 360º cirkel fra den inderste øjenkrog og udefter.

ARTISTRY skubber hele tiden til skønhedens grænser, inspireres af naturen og stræber efter at udforske de fineste botaniske ingredienser. Hos ARTISTRY kommer resultaterne altid i første række – den verdensomspændende kundegruppe kan derfor altid regne med at få banebrydende produkter med videnskabeligt avancerede og yderst effektive løsninger.

Forhandles eksklusivt via www.amway.dk i mere end 100 lande og territorier verden over. 

Skriv en kommentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia